fbpx

4-sarja Peruselvytysnukkeja uudistetulla palautejärjestelmällä

1 100,00 

 

UUTUUS!

Prestanin korkealaatuinen, realistinen ammattikäyttöön tarkoitettu aikuisten elvytysnukkesarja (4 kpl nukkeja) on nyt saatavana uudistetulla palautejärjestelmällä.

Saatavana myös yhden nuken kokonaisuutena.

 

Kuvaus

Prestan on rakentanut luottamusta sekä elvytyskoulutukseen että koulutuksen tarjoajiin ja heidän oppilaisiinsa yli vuosikymmenen ajan käyttämällä ammattimaisia ​​aikuisia koulutusnukkeja. Prestanin anatomisesti oikeat elvytysnuket, niiden kestävä rakenne ja intuitiivinen palaute ovat onnistuneesti luoneet oppilaille luottamuksen ja taidot, joita tarvitaan korkealaatuisen elvytyksen suorittamiseen.

Prestan esittelee nyt aikuisten 2000-sarjan elvytysnuken edistyneellä palautteenantojärjestelmällä. Palautteenanto toimii Bluetoothin kautta uuteen Prestanin CPR -palautesovellukseen. Sovellus antaa palautteen painelurytmistä, painelun syvyydestä, rekyylistä, puhallusten sekä painelutaukojen pituudesta. Sovellus toimii sekä Android- että Apple käyttöjärjestelmillä.

Sarjan 2000 elvytysnukke tarjoaa ainutlaatuisen kaksikäyttöisen koulutusratkaisun yhdessä Prestanin perinteisen CPR-palautejärjestelmän kanssa tarjoten opettajille mahdollisuuden seurata harjoitusta joko edistyneellä tai peruspalautteella. Sarjan 2000 keuhkopussi on yhtä helppo asentaa kuin Prestan -mallissa, johon on lisätty puhallusanturi.

Prestanin elvytyssovelluksen avulla ohjaajat voivat antaa kattavaa reaaliaikaista palautetta ja seurata samalla useita oppilaita kerralla. Myös opiskelijat voivat tarkastella elvytystä koskevaa palautetta omalla laitteellaan.

Painelunopeutta seurataan intuitiivisella pikavalinnalla, kun taas syvyys ja rekyyli näkyvät liukupalkissa. Helposti ymmärrettävien punaisten ja vihreiden indikaattoreiden avulla oppilaalle annetaan myös tekstiviestillä tapahtuvaa valmennuspalautetta, joka kertoo heille, miten he menestyvät koko harjoituksen aikana puhalluselvytystä annettaessa. Hands off -aika ilmoitetaan yhdessä puhallusten lukumäärän ja keston kanssa. Puhallusvoimakkuus raportoidaan liukupalkissa ja palaute annetaan tekstiviestillä, kun istunto on päättynyt. Harjoituksesta muodostuu yhteenvetotaulukko, joka voidaan katsoa kaaviona. Sovelluksessa on raportointiominaisuus, jonka avulla tulokset voidaan ladata helposti sähköpostiin suoraan sovelluksesta.

Prestanin ammattikäyttöön tarkoitettu aikuisten 2000-sarjan elvytysnukke on saatavana vaalea- ja tummaihoisena, sekä yhden tai neljän nuken pakkauksessa.

PRESTAN CPR Feedback App -sovelluksen edut:
  • Yhdellä sovelluksella on helppo seurata samanaikaisesti koko ryhmän elvytysten laatua.
  • Saat informatiivisesti esille kokonaispisteytyksen niin painelusta kuin ventilaatiosta.
  • Painelussa teknologia mittaa painelun laatua, rytmiä sekä ajoitusta.
  • Ventilaatiossa mitataan ventilaatiohoidon laatua ja määrää.

Lataa PRESTAN uudistettu palautejärjestelmä CPR Feedback App alta.

Hyödyntämällä tätä uutta, reaaliaikaisesti palautetta antavaa sovellusta, opiskelijasi saavat yksityiskohtaisia raportteja harjoitteistaan ja valmistautuvat näin antamaan korkealaatuista elvytystä todellisessa tilanteessa. Lisäksi 2000-sarjan nukke tarjoaa ainutlaatuisen, kaksikäyttöisen harjoitteluratkaisun. Tämän seurauksena ohjaajille annetaan mahdollisuus kouluttaa joko edistyneellä tai peruspalautteella.

Sarja sisältää yhden 10 kpl sarjan 2000 keuhkoja.

 

 

Lisätiedot

Paino 11 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “4-sarja Peruselvytysnukkeja uudistetulla palautejärjestelmällä”