fbpx

Virtuaali­tilojen kuva- ja ääni­tehosteet

virtuaalitila

Virtuaalitilojen kuva- ja äänitehosteet

Simulaatioharjoitteluun ja koulutukseen

Nordic Environment on videoseinä, jonka avulla sisätiloihin luodaan vaivattomasti monipuolisia kuva- tai videoympäristöjä harjoitusten todenmukaisuutta lisäämään.

Nordic SoundBoard on mobiili äänijärjestelmä, joka on tarkoitettu taustaäänien luomiseen simulaatioharjoitusten tueksi.

Nordic SmartWindow on virtuaalinen ikkuna, jonka avulla voidaan toteuttaa ohjaamonäkymä paikkaan, johon oikeaa ikkunaa ei voida tehdä.

 

vaikuttavuus

Yksi virtuaalitila – kaikki harjoitteluympäristöt

Nordic Environment

Nordic Environment -videoseinän avulla on helppo muuntaa ulkoharjoitukset sisäharjoituksiksi tai eläytyä esimerkiksi sosiaalisiin tilanteisiin. Valmiit taustavideot ja valokuvat toimitetaan järjestelmän mukana, jolloin on helppo luoda erilaisia ympäristöjä harjoituksille. Useammalla projektorilla toteutettu harjoitusympäristö luo vaikuttavan kokemuksen niin isoihin kuin pieniinkin tiloihin.

Järjestelmän digitaalisuus säästää kustannuksia, kun yksi ja sama harjoitustila muuntuu moneksi. Taustalla voidaan pyörittää HD-videoita tai valokuvia ja lähiprojektorit muuntavat tietokoneohjelmistolla kuvat yhdeksi suureksi saumattomaksi kokonaisuudeksi. Järjestelmän mukana toimitetaan valmiita taustavideoita ja valokuvia. Voit myös itse tehdä harjoituksiin soveltuvia taustoja mukana toimitettavalla 360-kameralla

Kerro meille millaisen virtuaalitilan tarvitset, me ehdotamme sopivimman ratkaisun ja teemme tarjouksen.

Nordic Environmentille on myönnetty on Nato-koodi.

Nordic Recorderilla, RecMobilella sekä SoundBoardilla ja Environmentilla on Nato-koodi

Nordic SoundBoard

SAIRAALA | AMBULANSSI | KOTI | ULKOTILA | ARMEIJA | ÄÄNITÄ OMIA TEHOSTEITA?

Nordic SoundBoard on äänijärjestelmä, joka on tarkoitettu taustaäänien luomiseen simulaatioharjoitusten tueksi. Järjestelmää ohjataan tabletilta, johon liitetty bluetooth-kaiutin voi olla akkukäyttöinen tai kiinteästi asennettu. Laitteisto sisältää laajan valikoiman valmiiksi äänitettyjä äänimaailmoja. Nordic SoundBoard mahdollistaa myös omien ääniefektien tallennuksen ja toiston.

Tuotetta voidaan käyttää myös komentojärjestelmänä. Mikrofonipainikkeen painaminen avaa suoran puheyhteyden kaiuttimeen.

Nordic SoundBoardille on myönnetty Nato-koodi.

Nordic Recorderilla, RecMobilella sekä SoundBoardilla ja Environmentilla on Nato-koodi

 

Nordic SmartWindow

Nordic SmartWindow on yksisuuntainen ikkuna kiinteään seinään.

Nordic SmartWindow sisältää harjoitustilaan asennettavan kameran ja siihen liitetyn, ohjaamotilaan asennetun laajakuvanäytön. Nordic SmartWindown avulla ohjaamotilasta saadaan näkymä harjoitustilaan ilman oikeaa ikkunaa ja tarvittaessa ohjaamotila ja harjoitustila voidaan näin sijoittaa erilleen toisistaan.

vaikuttavuus

Virtuaalitilat

Kuva- tai videoympäristojä

Harjoituksiin saadaan todellisuudentunnetta Nordic Environment kuva-, video- ja ääniympäristöllä. Simulaatio on parhaimmillaan silloin, kun harjoitustilanne saadaan mahdollisimman autenttiseksi. 

Nordic Environment kaareva virtuaaliseinä
Harjoitushuone kaarevalla Nordic Environment virtuaaliseinällä

Tapahtumapaikka-esimerkkejä Nordic Environmentille ja SoundBoardille

Sairaala
Ambulanssi
Koti
Ulkotila
Uimahalli
Päiväkoti
Rautatieasema
Armeija
Moottoritie

Luo yksisuuntainen ikkuna minne vain

Nordic SmartWindow mahdollistaa virtuaalisen ikkunan rakentamisen paikkaan johon aitoa ikkunaa ei voida rakentaa.

Harjoitustilan ja kontrollihuoneen välissä tarvitaan yksipuoleinen havaintoikkuna. Joissain tilanteissa ikkunaa ei ole mahdollista fyysisesti rakentaa jos seinän materiaali ei mahdollista tätä tai jos vaikkapa rakennussäädökset kieltävät sen.

Ratkaisu tähän on silloin Nordic SmartWindow jolloin kontrollihuoneen puolelle asennetaan lähiprojektori ja harjoitustilan puolelle erikoiskamera, jolloin seinään tarvitsee porata vain pieni reikä kaapelia varten.

SmartWindown avulla harjoitushuoneen ei tarvitse olla kontrollihuoneen vieressä. Yhdestä kontrollihuoneesta voidaan myöskin ohjata useita harjoitustiloja Smart Windown avulla.

ota yhteyttä

Suomen ja Baltian

simulaatioasiantuntijana sinua auttaa

Ari-Petteri Ilonen
Myyntipäällikkö/ Area Sales Manager

+358 40 045 3133
[email protected]

Kiinnostuitko?

Lähetä viesti

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: