Kannettavat tallennus­järjestelmät

langaton ja liikuteltava

tallennus- ja debriefingjärjestelmä

Nordic RecMobile on täysin erillinen, langaton ja liikuteltava tallennus- ja debriefingjärjestelmä, joka toimii myös akkukäyttöisenä ilman ulkoista virtalähdettä. Laitteisto on nopea ja helppo ottaa käyttöön noin 10 minuutissa. Nordic RecMobile hyödyntää samaa intuitiivista tallennusohjelmistoa kuin kiinteästi asennettava Nordic Recorder.

Kompakti Nordic RecMobile laitekokonaisuus kulkee mukana pienessä, pyörillä varustetussa suojalaukussa.

mobiilisti

Tallenna missä vain

Nordic RecMobile

Ota kannettava tallennusjärjestelmä mukaan osastolle, autoon, metsään tai muuhun harjoittelukohteeseen, missä kiinteästi asennettavaa järjestelmää ei voi hyödyntää.

 

Nordic RecMobile on pienessä, pyörillä varustetussa suojalaukussa kätevästi liikkuva tallenninjärjestelmä simulaatioharjoitusten tallentamiseen missä tahansa.

Nordic RecMobile on yksi osa Nordic Simulatorsin tallennintuoteperhettä, jota ohjataan helppokäyttöisellä Nordic Recorder -ohjelmistolla. Toimitukseen sisältyy kolme erillistä, magneettikiinnityksellä varustettua kameraa. Ohjelmistolla ei ole vuosilisenssimaksuja.

Tuote on kehitetty yhteistyössä simulaatiomaailman ammattilaisten kanssa, jonka tuloksena on saavutettu korkealuokkainen, erittäin helppokäyttöinen ja monipuolinen järjestelmä. Nordic RecMobile voidaan asentaa käyttökuntoon 10 minuutissa.

Nordic RecMobile käyttää korkeatasoisia, langattomia HD-tason digitaalisia kameroita, joissa on sisäänrakennetut mikrofonit. Kameroissa on infrapunavalot, jolloin järjestelmä tallentaa tarvittaessa myös pimeässä. Pimeäkuvausta voidaan hyödyntää mm. harjoiteltaessa erityisolosuhteita sotilaslääkinnässä tai sähkökatkojen aikana.

Täysin langaton Nordic RecMobile toimii myös akkukäyttöisenä, jolloin se on vapaasti liikuteltavissa. Kamerat ja akut voidaan kiinnittää magneettikiinnityksensä avulla nopeasti eri paikkoihin.

 

käyttökohteet

Monet mahdollisuudet

Tallennus mobiilisti

Simuloitu joukko-onnettomuus
Poliisikuulustelut
Opettajan arviot
Yritystoiminta
Neuvontaistunnot
Kenttäsimulaatiot
Markkinatutkimus
Psykologian istunnot
Puheterapia

Oppiminen

Debriefing

 

Nordic RecMobilen avulla debriefing voidaan toteuttaa missä vain, vaikka kenttäolosuhteissa ilman ulkoista sähköliitäntää. Monipuoliset liitännät mahdollistavat kytkennät ulkopuolisiin näyttöihin ja projektoreihin.

In Situ Simulaatio

Kenttäsimulaatiot

Kameroiden magneettikiinnitys | Nordic RecMobile

Kuulustelu

Puheterapia

Nordic RecMobile

Nordic RecMobile

Nordic RecMobile

ota yhteyttä

Suomen ja Baltian

simulaatioasiantuntijana sinua auttaa

Ari-Petteri Ilonen
Myyntipäällikkö/ Area Sales Manager

+358 40 045 3133
[email protected]

Kiinnostuitko?

Lähetä viesti
ja kysy lisää