Potilas­simulaattorit

Edustamme Suomessa yksinoikeudella Gaumard® potilassimulaattoreita.

Gaumard® Scientific  on suunnitellut, valmistanut ja markkinoinut terveydenhuollon koulutukseen tarkoitettuja simulaattoreita yli 60 vuoden ajan.

Gaumard® on alan edelläkävijä. Opettajat ympäri maailmaa luottavat Gaumardiin ja sen monipuoliseen simulaattorisarjaan kouluttaakseen nykypäivän lääketieteen opiskelijoita ja terveydenhuollon ammattilaisia. Gaumardin filosofiana on ”Johtajuutta innovaatioiden kautta”.

Gaumardin tekninen edelläkävijyys aidosti langattomissa High-fidelity simulaattoreissa on nostanut tuoteperheen asiakkaiden suosioon myös Suomessa. Gaumard® tarjoaa täysin langattoman potilassimulaattoriperheen keskosista aikuisiin. Malliston simulaattoreiden kanssa voidaan käyttää oikeita sairaalalaitteita. Simulaatio-opetuksen lisäksi simulaattoreita voi hyödyntää myös laitekoulutuksissa.

Nordic Simulators Oy toimii Gaumardin yhtenä Euroopan takuuhuoltokeskuksena.

etäkoulutukset

UUTTA!

etäkoulutukset/ webinaarit

Gaumard on kevään aikana uudistanut palveluitaan loppukäyttäjille.

Yksi Gaumardin isoimmista uudistuksista koskee simulaattorinukkejen käyttökoulutuksia.

Koulutuksissa käydään läpi simulaattoreiden ominaisuuksia ja hyötyjä, tarkoituksena antaa tietoa kuinka hyödyntää myös simulaattoreiden lisäominaisuuksia parhaalla mahdollisella tavalla. Koulutukset sopivat niin uusille simulaattorikäyttäjille kuin simulaatiokouluttajillekin.

Näihin koulutuksiin on oikeus asiakkailla, jotka omistavat Gaumardin tuotteita.

Noin 90 minuutin mittaiset koulutukset järjestetään kukin kahteen kertaan samansisältöisinä – ilmoittaudu siis jompaan kumpaan, itsellesi sopivampaan vaihtoehtoon A tai B. Mikä parasta, koulutukset tapahtuvat livelähetyksinä, joten voit saada Gaumardin Euroopan asiantuntijoilta vastauksen mahdollisiin kysymyksiisi heti. Saat myös tallenteen kustakin koulutuksesta, johon olet ilmoittautunut.

Koulutuslistaus alla. Täytä yhteystietosi lomakkeelle saadaksesi aikataulutiedot sekä ilmoittautuaksesi.

Webinaari 14. ja 15.7.2020. Opi käyttämään UNI®-simulaattorin ohjausohjelmistoa. Tutustu koko käyttöliittymään ja opi hyödyntämään maksimaalisesti kaikkia vitaaleja komponentteja UNI®-pohjaisissa Gaumard-simulaattoreissa. Tämä kurssi on ihanteellinen niille, jotka eivät ole vielä tutustuneet UNI®-ohjelmistoon ja niille, jotka tarvitsevat kertauskurssia. 

Webinaari 27. ja 30.7.2020. Ilmoittaudu mukaan tälle interaktiiviselle verkkokurssille käsitellen SUPER TORY® S2220-simulaattorinukkea. Kurssilla kuulet kuinka ottaa käyttöön ja ohjata SUPER TORY®a simulaatioharjoittelussa, sisältäen realistiset välineet, aktiiviset liikkeet, IV- ja IO-infuusiot, ja paljon muuta. Kurssi sisältää myös edistyneet kriittisen hoidon ominaisuudet, kuten intubaation ja hengitysavustuksen, EKG-seurannan sekä sähköisen elvytyshoidon ja muuta. Kurssi on tarkoitettu SUPER TORY® S2220 vastasyntyneen nykyisille käyttäjille.

Webinaari 30. ja 31.7.2020. Ilmoittaudu mukaan tälle interaktiiviselle verkkokurssille Pediatric HAL® S2225:sta. Kurssi opettaa sinulle, kuinka ohjata ja asettaa Pediatric HAL®:n elintoimintoja, ilmeitä, liikkeitä ja puhetta. Kurssi kattaa myös HAL:n hengitysteiden ja keuhkojen fysiologiset parametrit hengitysavustusta varten, oikean potilasmonitorin kytkemisen sekä useiden käytännön harjoitteiden suorittamisen. Kurssi on suunniteltu nykyisille Pediatric HAL®S2225 -simulaattorin käyttäjille. 

Webinaari 3.8.2020. Ilmoittaudu mukaan tälle interaktiiviselle verkkokurssille, joka kattaa VICTORIA® S2200:n. Opi alustamaan ja käymään läpi lukuisia synnytykseen liittyviä hätätilanteita, ennen synnytystä ja synnytyksen jälkeisiä harjoituksia, sekä paljon muuta. Kurssi kattaa myös asianmukaiset puhdistus- ja huoltotoimenpiteet. Esitä kysymyksiä ja kertaa pääkohtia dynaamisessa oppimisympäristössä. Kurssi on tarkoitettu uusille ja keskitason VICTORIA®-käyttäjille. 

Webinaari 6. ja 7.8.2020. Tämä kurssi kattaa perus- sekä edistyneempien skenaarioharjoitusten ohjelmoinnin UNI®-käyttöliittymässä. Kurssilla aloitetaan yksinkertaisen harjoituksen luomisella ja jatketaan katsauksella monimuotoisempaan skenaarion ohjelmointiin.

Webinaari 18.8.2020. Kurssi opastaa sinua käyttämään TRAUMA HAL® S3040.100 / .50:n ominaisuuksia. Tämä kurssi on ihanteellinen asiakkaille, jotka ovat äskettäin ostaneet tämän simulaattorin ja niille, jotka etsivät kertauskurssia. 

Webinaari 25. ja 26.8.2020. Kurssi on tarkoitettu auttamaan sinua oppimaan HAL® S3201:n ominaisuuksien hyödyntämistä ja käyttöä. Tämä kurssi on ihanteellinen asiakkaille, jotka ovat äskettäin ostaneet tämän simulaattorin ja niille, jotka etsivät kertauskurssia.

Webinaari 25. ja 26.8.2020. Tämä kurssi kattaa GAUMARD VITALS ™ -virtuaalisen potilasmonitoriohjelmiston ominaisuuksien käytön. 

Webinaari 2. ja 3.9.2020. Tämä kurssi on tarkoitettu simulaatiokouluttajille, jotta he oppisivat ja osaisivat hallita ja mukauttaa UNI®-tekniikkaa edistyneesti. Lisäksi osallistujat oppivat simulaattorien ja ohjelmistojen vianmäärityksen ja virheenkorjauksen. 

Kokemus Gaumard-simulaattoreista

9 + 11 =

suosituimmat

Suosituimmat potilassimulaattorit

ominaisuuksineen

VICTORIA® S2200

Langattomuus Kyllä
Käyttöetäisyys 100m
Käytetty verkko Radiotaajuus
Akku Sisäänrakennettu akku
Akun kestävyys 10 tuntia
Äänen lähetys RF äänenlähetys
Realistinen monitorointi EKG monitorointi
Defibrillaatio Kyllä
Ventilaatio Kyllä
Saturaatio Aito sormenpäästä mittaava
NiBP Automaattinen/manuaali (Mahdollisuus käyttää aitoja, omassa käytössä olevia mittareita.)
Sikiön monitorointi Aito supistuksen ja sikiön sydämen monitorointi
Ilmatiet Nasaali ja oraali intubointi supraglottisilla välineillä
Ilmatien säätömahdollisuudet Kielen turvotus, nielun turvotus, laryngospasmi
Operoitava ilmatie Operoitava ilmatie
Hengitys Spontaani hengitys
Keuhkoäänet Kyllä
4-kytkentäinen EKG Kyllä (Realistinen monitorointi)
Pulssiäänet Bilateral, radial, brachial, carotid
Liikkuvat silmät Ohjattavat
Katseen seuranta Katseen seuranta
Pupillien koko Säädettävä
Katetrointi Kyllä
Rektaali lääkesupon tunnistin Kyllä
Suoliäänet Useita variaatioita äänissä
Lääketunnistus Kyllä
Epiduraali
Leopoldin manööveri
Mänööverit
Hartia dystokia
Neonatal linkki Integroitu äidin ja vastasyntyneen fysiologinen malli
Kaularangan dilataatio
Imukuppi avustus
Hätäsektio
Napanuora
Synnytyksen jälkeinen verenvuoto
Synnytysvauva Vauva realistisella painolla ja pituudella
Vauvan ohjelmoitavat ominaisuudet Sydänäänet – keuhkoäänet – itku – pään liikkeet – syanoottisuuden säätö
Iho Iho yhtenäisenä nahkana, joka todentuntuinen

 

 

____________________________________________________________________________

Ymmärrämme, että korkealuokkaisten potilassimulaattoreiden vertailu ja hankinta on iso juttu. Siksi haluamme palvella sinua henkilökohtaisesti ja kertoa miten voit hyödyntää VICTORIAa teidän käytössänne parhaalla tavalla.

Yllä oleva lista kattaa vain osan VICTORIAn ominaisuuksista.

SUPER TORY® S2220

PEDIATRIC HAL® S2225

valikoimaa

Monipuolisia simulaattorivaihtoehtoja

LANGATTOMAT POTILASSIMULAATTORIT

UNI®

Katso

 

SYNNYTYSOPPI

LASTEN/ VASTASYNTYNEIDEN HOITO

ENSIHOITO KENTÄLLÄ

KIRURGINEN HOITO

HOITOTYÖ

HENGITYS/ ILMATIET / ELVYTYS

PERUSELINTOIMINTOJEN YLLÄPITO

HOITOTAITO

TOIMENPIDEMALLIT NAISET

TOIMENPIDEMALLIT MIEHET

HAAVA- / VAMMASARJAT

KOULUTUSMATERIAALIT

Verkkokauppa

Koulutuslaitteet ja tarvikkeet suoraan verkkokaupastamme

Gaumard x RecMobile

Esteetön harjoittelu

Langaton tekniikka

 

Gaumardin vertaansa vailla oleva langaton simulaatiotekniikka antaa hoitohenkilökunnalle mahdollisuuden kohdella simulaattoreita kuten oikeita ihmisiä missä tahansa opetusympäristössä. Yhdistämällä Gaumard® potilassimulaattori Nordic RecMobile tallennuslaitteistoon saavutetaan täysin langaton ja mobiili oppimisympäristö.

harjoituksia

Harjoituksia

Potilassimulaatorit eri harjoitustarpeissa
Sairaankuljetus
SuperTORY®
Pediatric HAL® S2225

ota yhteyttä

Suomen ja Baltian

simulaatioasiantuntijana sinua auttaa

Ari-Petteri Ilonen
Myyntipäällikkö/ Area Sales Manager

+358 40 045 3133
[email protected]

Kiinnostuitko?

Lähetä viesti

 

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous