fbpx

Tarinamme

Yrityksemme perustettiin vuonna 2007 

vastaamaan terveydenhuoltoalan koulutus- ja harjoittelutarpeeseen

 

Nordic Simulators Oy

Oppimisen alkulähteiltä osaamisen eturintamaan

Matka ajatuksista innovaatioihin edellyttää peräänantamattomuutta, omistautumista ja oikeaa ajoitusta. Nämä asiat toteutuivat vuonna 2007, kun Nordic Simulators Oy:n perustajat Jani Wallenius ja Jorma Jokela aloittivat matkan kohti oppimisen uusia tuulia. Simulaatiokoulutus kasvatti suosiotaan lääketieteen ja terveydenhuollon sektorilla, mahdollistaen monimutkaistenkin hoitotilanteiden harjoittelun ilman potilaalle aiheutuvaa kärsimystä tai haittaa. Janin pitkä kokemus media-alan yrittäjänä yhdistettynä Jorman pitkään kokemukseen pedagogiikan ammattilaisena loivat oivan perustan kehitystyölle, joka alkoikin täydellä höyryllä Janin autotallissa.

 

2007
2007
 2007 | Äänitekniikan yhteistyökumppanimme Veka Salminen

Asiakaskunnan kasvaessa ja autotallin käydessä ahtaaksi Lahden Tiede- ja Yrityskeskus Niemen satama-alueen kupeessa tarjosi oivalliset toimitilat ja oheispalvelut yrityksen kehittymiselle ja kasvulle vuodesta 2009 alkaen. Samaan aikaan saimme yksinmyyntioikeuden amerikkalaisen Gaumard Scientificin langattomille potilassimulaattoreille Suomeen ja Baltian maihin, mikä siivittikin yrityksen uudelle tasolle täyden palvelun simulaatioteknologian toimittajana.

2010 alkoi suunnitelmallinen työ kansainvälisen jakelu- ja yhteistyöverkoston luomiseksi, ja tämä työ on kantanutkin hedelmää. Toimittamiamme oppimisympäristöjä löytyy mm. Kolumbiasta, Yhdistyneistä Arabiemiraateista, Englannista, Saksasta, Ranskasta, Ruotsista ja Virosta. Uusien edustuksien määrä on myös kasvanut, mm. amerikkalaisen Intelligent Video Solutionsin (IVS) tallennusohjelmistot sekä ruotsalaisen Surgical Sciencen laparoskopiasimulaattorit vahvistavat kokonaisvaltaista tuotetarjontaamme. Olemme olleet aktiivisesti esillä kansainvälisissä alan tapahtumissa esittelemässä alan ammattilaisille innovatiivisia teknologiaratkaisujamme.

 

2009
2012
2016

Tasaisena jatkuneen kasvun myötä muutimme vuonna 2019 jälleen suurempiin ja ajanmukaisempiin toimitiloihin ja saimme vihdoin myös kootuksi koko henkilöstömme ja kaikki toiminnot saman katon alle, viihtyisiin tiloihin. Tänäänkin me täällä Nordic Simulators Oy:ssä olemme omistautuneet simulaatio-oppimisessa tarvittavan teknologian kehittämiseen ja valmistamiseen, ajan hermolla ja yhteistyössä asiantuntevien asiakkaidemme kanssa.

Matka autotallista omiin, nykyaikaisiin toimitiloihin ja 7 hengen ammattilaistiimiksi on ollut antoisa – ja matka jatkuu…

Smart and easy learning!

 2017
2019
2019 Surgical Science
%d bloggaajaa tykkää tästä: